avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din supermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din supermarket

daca esti prins de catre ageenti de paza de la supermarket cu produse neachitate asupra ta si ulteror le achiti si chea]ma politia ce se intampla a fost o prostie ce sa intamplat sa dat declaratie si sa adus la cunostinta ca este cercetat in libertate ,nu stiu nimic despre aceste intamplari si as dori lamuriri sa stiu ce se poate intampl fiind si prima abatere
Este considerat furt.

Chiar daca aceste produse ulterior sunt achitate, fapta de furt ramane.

Faptul ca au fost achitate ulterior, constituie un element ce poate fi luat in considerare ca o recuperare a prejudiciului, astfel ca supermarketul respectiv nu se mai constituie parte civila cu acea suma de bani.

Daca sunteti la prima abatere, exista posibilitatea unei pedepse cu suspendare... asta daca parchetul dispune inceperea urmaririi penale si trimite cauza la instanta.

Dar, sunt si situatii in care parchetul poate da scoatere de sub urmarirea penala motivat de faptul ca fapta nu prezinta un pericol social foarte mare... dar, astfel de cazuri, in infractiunile de furt sunt foarte rare... va trebuie un avocat care sa stie cum sa prezinte problema dvs. in mod favorabil in fata organelor de urmarire penala.
de la politie s-a specificat ca este in cercetre penala ptr furt calificat in libertate trebuie sa cautam avocat?
Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2013
damiannatasa, utilizator
Daca peresoana se afla in cercetare sub aspectul savarsirii infractiunii de furt,pentru o finalizare favorabila ,este necesar sa contactati persoana specializata care sa analizeze in mod profesional succesiunea de evenimente astfel incat sa opteze pentru strategia de aparare a intereselor clientului
damiannatasa a scris:

de la politie s-a specificat ca este in cercetre penala ptr furt calificat in libertate trebuie sa cautam avocat?



Da, asa ar fi indicat.

Puteti alege un avocat chiar de pe lista de consultanti al acestui sait, filtrand cautarea in functie de judetul de domiciliu a dvs.

Va asigur ca multi dintre ei sunt buni profesionisti chiar si in cazuri de genul dvs.

Succes.

n-am avut probleme ni ciiodata cu legea si cu avocati ,n-i s-a spus ca vom fi sunati de la politie in 2- 3 sapatmani de la politie atunci ce trebuie sa fac sa mergem cu avocat sau nu,?va fi si un procuror acolo sau dupa caz?

Alte discuții în legătură

Am furat din magazin si am fost prinsa...ce mi se intampla?? Kristinaaa Kristinaaa buna ziua, am 23 de ani si recent am terminat facultatea. am fost la sibiu si am furat dintr-un supermarket bunuri in valoare de 180 Ron, adika un milion ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin bogdan1989 bogdan1989 daca am luat din kaufland in decembrie 2010 niste produse in valoare de 250 ron a venit politia au recuperat toate produsele intacte am fost la politie am dat ... (vezi toată discuția)
Citatie Ioana925 Ioana925 Buna seara! In cazul in care doresc sa fiu citata telefonic intr-un caz de furt calificat este posibil acest lucru? Mentionez ca furtul calificat se refera la ... (vezi toată discuția)