avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa CCC

Buna ziua. Am intrat in somaj in luna Iunie 2007 fiind insarinata. Din luna decembrie pana in luna Martie 2008 am beneficiat de Concediu prenata dupa care Concediu post natal (din somaj) La implinirea copilului 2 ani am m ai nascut al doilea copil si am mers in continuare cu Ingrijire copil. Intrebarea mea este urmatoarea: Mai beneficiez de somaj la terminarea perioadei de ingrijire copil? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj? NCorina NCorina Data angajari 13 octombrie 2008 Data incetari raporturilor de munca sau serviciu 13 aprilie 2010 conform art 56 lit J Perioade pentru care raporturile de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului, 85% din care salar vr_anca vr_anca Buna ziua! Va rog, daca se poate, sa-mi oferiti o informatie. In data de 14.03.2006 am nascut primul copil, situatie in care am intrat in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil cristina_lus cristina_lus Buna ziua!Am urmatoarea problema: in luna [b]MAI 2006 [/b]m am angajat in cadrul unei SC.La un an dupa angajare in [b]MAI 2007 [/b]am fost trimisa in ... (vezi toată discuția)