avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Daca tatal nostru a fost decazut din drepturile parintesti, dupa decesul lui, mai avem dreptul la mosternire?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 16:14, 4 Martie 2011
da, decaderea din drepturile parintesti a parintelui nu influenteaza in nici un fel vocatia succesorala a copiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am o nelamurire.daca un parinte este decazut din drepturile ... Catalin 1970 Catalin 1970 Buna ziua,am o nelamurire.Daca un parinte este decazut din drepturile parintesti, va avea copilul drept de mostenire la decesul parintelui respectiv? Va ... (vezi toată discuția)
Moștenirea și decăderea din drepturi părintești Exccess123 Exccess123 Cum este influențată moștenirea copilului, daca mama este decăzută din drepturi înainte să moară. Specific că este minor copilul. (vezi toată discuția)
Mama decazuta din drepturile parintesti si este iar insarcinata mariee1111 mariee1111 buna , am o intrebare mai dificila la care nu ii gasesc raspuns... am o cunostinta care in trecut si-a abandonat copilul in spital fiind bolnav, si neavand ... (vezi toată discuția)