avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avizare Sigla si Pagina de Internet de catre consiliul ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avizare Sigla si Pagina de Internet de catre consiliul baroului??!!??

Art. 235 alin.1 lit. c) din Statutul profesiei de avocat prevede ca "sigla formei respective de exercitare a profesiei, avizata, in prealabil, de consiliul baroului;"

Art. 236 alin. 2 din Statutul profesiei de avocat prevede ca "Continutul si modul de prezentare a adresei de Internet se avizeaza, in prealabil, de consiliul baroului si trebuie sa respecte demnitatea si onoarea profesiei, precum si secretul profesional."

Care este procedura efectiva a avizarii unei sigle si a unei pagini de internet de catre consiliul baroului?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:27, 5 Martie 2011
Formulati o cerere de avizare catre Consiliul Baroului in baza celor 2 articole susmentionate, la care atasati sigla pe care intentionati sa o folositi si eventual adresa paginii de net sau pagina creata listata.
Consiliul analizeaza si daca e in regula va avizeaza cererile.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2011
Mihaela Nevoie, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum reconciliati art.48 din legea 51 cu realitatea? justice123 justice123 [quot]Art. 48 (1) Este interzis avocatului ca, in mod nemijlocit sau prin persoane interpuse, sa foloseasca procedee incompatibile cu demnitatea profesiei in ... (vezi toată discuția)
Data dobandirii calitatii de avocat stagiar law1st law1st Buna seara...as avea nevoie de ajutor intrucat nici macar avocati definitivi n-au putut sa ma ajute cu acest aspect Situatia este urmatoarea : daca am ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati avocat PAS22 PAS22 Sunt asociat unic intr-un SRL si intentionez sa cesionez 90% din partile sociale, sotului meu, iar administrator sa fim amandoi. Sunt in caz de ... (vezi toată discuția)