buna,
in cadrul unui acident rutier m-am ale cu o fractura la mana si trebuie sa o tin in ghips 6 sapt, vinovat de producerea acidentului este celelalt conducator auto care mi-a dat asigurarea ASTRA(am facut dosarul de dauna pt masina mai trebuie doar sa complectez cererea de despagubire pt daunele auto).
Intrebarea mea este voi primi vre-o despagubire pentru mana rupta de la asigurare si ce trebuie sa fac pentru aceasta. (Am foaie de examinare de la smurd de dupa accident, am mers eu la spital nu am chemat salvarea la locul accidentului).
In mod sigur asiguratorul RCA al vinovatului nu va mai lua in calcul si vatamarea corporala a dv daca ea nu a fost declarata la politie si nici la asigurator. Daca dupa ce ati fost la spital si v-a pus mana in ghips reveneati la asigurator , acesta v-ar fi spus ca trebuie anulat constatul amiabil si ar fitrebuit sa va emita politia un proces verbal. Mergeti la politie si vedeti ce se poate face. Putin probabil ca politia va face acest lucru dupa atata timp. Pacat pt ca asiguratorul RCA ar fi platit atat daunele materiale cat si cele medicale si morale.
IML poate face legatura dintre evenimentul rutier si vatamarea suferita in urma examinarii actelor medicale prezentate motiv pentru care va puteti adresa ulterior asiguratorului vinovatului in vederea obtinerii despagubirilor cuvenite.