avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CARNET DE MUNCA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CARNET DE MUNCA

Carnetul de munca a fost ridicat de la itm de catre administratorul societatii la care am lucrat in urma cu trei ani,de atunci cartea mea de munca se gaseste la el si refuza categoric sa mi-o dea .Am lucrat la o alta societate comerciala cu contract individual de munca fara a putea prezenta cartea de munca .Acum sunt in proces cu aceasta persoana.
Doresc sa va cer un sfat in aceasta problema am gasit un alt loc de munca unde trabuie sa fac dovada ca am lucrat ca si conducator auto si nu stiu cum sa procedez.Am incercat la Casa de pensii si mi s-a spus ca s-au trimis fisierele cu cartile de munca scanate la Casa Nationala de Pensii.De unde pot eu sa stiu daca a fost sau nu scanata cartea mea de munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 6 Martie 2011
Eu stiu ca, carnetul de munca se ridica de la itm doar de titular, pe baza CI, cum de a fost ridicat de patron?
1. Impotriva refuzului fostului angajator de a va elibera carnetul de munca puteti sesiza ITM-ul si/sau instanta de judecata.

2. Pe coperta din spatele carnetului de munca trebuie sa existe aplicata o stampila pe care scrie * Scanat si arhivat ...*, asa va puteti da seama daca este scanat carnetul dvs de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanare carnete de munca crai crai Buna ziua, am predat la scanat carnetele de munca prin ITM in 2008 si acum sunt colegi de RU care spun ca mai trebuie predate o data si la Casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Carte de munca todea daniel todea daniel Buna seara.....In luna octombrie,mi-am ridicat cartea de munca de la itm-cluj.Pe coperta ei este stampilat:scanat si arhivat conform h.g.......din ... (vezi toată discuția)
Scanarea cartilor de munca catalina77 catalina77 Buna dimineata. As dori sa stiu si eu pana la ce data trebuiau duse la ITM cartile de munca pentru scanat? Va multumesc. (vezi toată discuția)