avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedinte FOTOMODEL in reclama
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedinte FOTOMODEL in reclama

In blocul nostru noua presedinte a venit cu schimbari radicale.
1 salariul femeii de servici e impartit pe liste dupa suprafata si nu dupa numarul de persoane ca pana acum
2 afiseaza lista imediat ce a trecut luna pe data de 10 ale lunii desi pana acum se afisa abia dupa 2 luni.
3 cica trebuie sa platim intretinerea in 10 sau 20 zile de cand afiseaza ea adica pe 10 ale lunii?Daca nu ce poate sa imi faca?
4 Trebuie sa platim mai mult pentru femeia de servici si fochist ca cica trebuie sa le faca conventie ?E obligatoriu?
5 Am inteles ca va pune o antena colectiva.Ma poate obliga sa platesc pentru ea?

Domnisoara fotomodel profita de faptul ca arata intr-un mare fel ,este tot timpul zambitoare asa ca in reclama ei de la televizor (cea cu telefonul care te lumineaza de la ENEL sau www.enel.ro chiar pe prima pagina) si de fiecare data suceste mintile oamenilor.La sedinta desi eu unul imi amintesc ca stabilisem mai inainte sa o punem administrator mai ales ca nu solicita nici un salariu ne-am intors in asa fel incat pana si eu am votat sa o punem presedinte.
Pana la urma ea o sa fie si presedinte si administrator.
Asadar este corect ce face?
Ultima modificare: Duminică, 6 Martie 2011
locatarx, utilizator
Puteti interpreta dumneavoastra asa dar atunci ar fi trebuit sa permita legea sa se calculeze acest salariu pe numar de persoane.
Dupa cum vedeti mai jos, in citatul din HG 1588, nu se spune nimic de vreun salariu care sa se repartizeze pe numar de persoane

SECŢIUNEA 2: Repartizarea cheltuielilor pe număr de persoane

Art. 37
(1)Cheltuielile care sunt determinate de numărul persoanelor care locuiesc în condominiu şi nu pot fi individualizate pe fiecare proprietar pe baza unor dispozitive de măsură se repartizează proporţional cu numărul de persoane care locuiesc sau desfăşoară activităţi în clădire în luna pentru care se calculează lista de plată şi reprezintă cheltuielile asociaţiei pentru: apă şi canalizare; combustibil pentru prepararea apei calde menajere şi a hranei; energia electrică utilizată pentru funcţionarea instalaţiilor comune; colectarea deşeurilor menajere; vidanjare.
:offtopic:
Semnul "@" urmat de ID-ul persoanei asta vrea sa remarce intr-un mesaj, ca este vorba despre un ID folosit in forum.
@ din forum este universal valabil pe internet si similar unei formule de adresare din vorbirea curenta, domnul, tovarasul, mister, herr, monsieur, senor, don, gospodin, bai, mai, nene, sir .......etc si femininele aferente :)
Ultima modificare: Marți, 8 Martie 2011
elga50, moderator
Si eu am crezut ca mister face reclama noului presedinte, dar din continuarea postarilor mi-am dat seama ca: presedintelenou ales cunoaste legea, pe cand autorul topicului nici n-a avut bunavointa sa o citeasca dupa ce i s-a aratat unde sa citeasca! Se poate mister?
:offtopic:

Domnisoara presedinta fotomodel cum zice dansul cunoaste lege pentru ca daca nu gresesc "s-a specializat " aici pe forumul avocatnet .
Dupa poze si mesajele postate anterior cea cu antena colectiva
www.avocatnet.ro/content/for...
in care intreba cum sa repartizeze costul antenei colective este domnisoara @w_v_w_v

Referitor la intrebarea 5 cea cu antena colectiva eu cred ca va poate pune sa platiti pentru ea indiferent ca vreti sau nu.
Asa reise si din raspunsurile moderatorilor.
@ locatarx : nevasta-mea tot asa interpreteaza sau intelege o lege numai cum ii convine ei si de multe ori ma lasa fara cuvinte... :fight:

Abia acum inteleg , ca, deoarece sunteti in bloc nou, multi proprietari nu locuiesc efectiv acolo si doresc asa numai de curiozitate vreo chestie sa scape de obligatia de plata a unei cote comune.Nu?.:acute:

Alte discuții în legătură

Plata femeii de serviciu la asociatii de proprietari peraspera peraspera Se repartizeaza pe cota indiviza, pe persoane, sau cum vrem noi? (vezi toată discuția)
Cum se plateste corect femeia de serviciu? dborsanu dborsanu Cum platiti femeia de serviciu? La noi discutia era sa se plateasca dupa cota-parte indiviza, adica cei cu 3 camere sa plateasca mai mult decat cei cu 2 ... (vezi toată discuția)
Repartizarea claltuielilor cu salariile abeona abeona toate cheltuielile cu salariile se repartizeaza pe cota indiviza? nu se mai repartizeaza nimic pe persoana? multumesc pentru raspuns (vezi toată discuția)