avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedinte FOTOMODEL in reclama
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedinte FOTOMODEL in reclama

In blocul nostru noua presedinte a venit cu schimbari radicale.
1 salariul femeii de servici e impartit pe liste dupa suprafata si nu dupa numarul de persoane ca pana acum
2 afiseaza lista imediat ce a trecut luna pe data de 10 ale lunii desi pana acum se afisa abia dupa 2 luni.
3 cica trebuie sa platim intretinerea in 10 sau 20 zile de cand afiseaza ea adica pe 10 ale lunii?Daca nu ce poate sa imi faca?
4 Trebuie sa platim mai mult pentru femeia de servici si fochist ca cica trebuie sa le faca conventie ?E obligatoriu?
5 Am inteles ca va pune o antena colectiva.Ma poate obliga sa platesc pentru ea?

Domnisoara fotomodel profita de faptul ca arata intr-un mare fel ,este tot timpul zambitoare asa ca in reclama ei de la televizor (cea cu telefonul care te lumineaza de la ENEL sau www.enel.ro chiar pe prima pagina) si de fiecare data suceste mintile oamenilor.La sedinta desi eu unul imi amintesc ca stabilisem mai inainte sa o punem administrator mai ales ca nu solicita nici un salariu ne-am intors in asa fel incat pana si eu am votat sa o punem presedinte.
Pana la urma ea o sa fie si presedinte si administrator.
Asadar este corect ce face?
Ultima modificare: Duminică, 6 Martie 2011
locatarx, utilizator
@locatarx
Daca at citi cu atentie articolul de lege citat de doamna Elga ati observa ca pe cota parte indiviza se repartizeaza cheltuielile cu orice salariu fie el al administratorului, femeii de serviciu sau al responsabilului angajat pentru numaratul stelelor.
Orice alta discutie de genul cine face mai multa murdarie este inutila.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2011
grandanat, utilizator
johnpescar ati inteles perfect.

Raspunsuri @locatarx
1. E corect.
2. E corect.
3. Pana la 20 zile E corect.
4. Da, e obligatoriu.
5. Da e obligatoriu ca aveti o gaura de antena in casa si poate in disperare va folositi de ea.
Dar daca nu va
fura peisajul
si erati putin atent vedeati ca antena este gratis.
Si nimenu nu a sucit mintile oamenilor.Nu s-a oferit nimenbi sa fie presedinte si cum administrator fara presedinte nu se poate dar invers da s-a facut schimbarea.
Ca nimeni nu vrea sa dea bani sa angajam un administrator nu inseamha ca presedintele e si administrator.
Ca face treaba administratorului nu inseamna ca e si presedinte si administrator.
Asa ca e corect indiferent cum intelegi dv

Art. 17. - (1) Comitetul executiv al asociatiei de proprietari are urmatoarele atributii:
...................................
(8) Comitetul executiv preia toate obligatiile si raspunderile privind activitatea de management stabilite la art. 22 din prezentele norme metodologice pe perioada cat asociatia nu are angajat un administrator sau a fost reziliat contractul de administrare, indiferent de cauze.

De fapt intrebarile @locatarx erau asa.
1 Trebuie sa platim curatenia daca nu stam ca nu noi murdarim?
2 Ce atata graba cu afisatul listelor ca pana acum plateam pt 2 luni in urma?
3 Daca nu vrem sa facem fond de rulment ce trebuie sa facem?
4 Trebuie sa dam bani in plus la stat asa aiurea?Pana acum n-am dat
5 Aoleu sa mai platim si pentru o antena?
w_v_w_v, utilizator
Trebuie sa recunosc faptul ca m-am prins tarziu de prietenia ce va leaga. O sa faceti echipa buna, va asigur.
Vecinul @locatarax, a gasit o metoda eleganta sa scoata in evidenta ca asociatia dumnealor are o presedinta priceputa si pe care o apreciaza pentru calitatile ei. Felicitari pentru presedinta si locatarul prieten!

P.S. Mi-amintesc de o metoda simpla practicata de cineva pentru "a fi bine" cu seful: se lasa mereu batut de sef la table si altadata punea pariu (pe chestiuni elementare stiind ca pierde un coniac) si pierdea intotdeauna in favoarea sefului care altfel nu primea atentii.
Asa ca @w_v_w_v luati-l in echipa dumneavoastra pe @locatarx ca aveti amandoi de castigat.
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata femeii de serviciu la asociatii de proprietari peraspera peraspera Se repartizeaza pe cota indiviza, pe persoane, sau cum vrem noi? (vezi toată discuția)
Cum se plateste corect femeia de serviciu? dborsanu dborsanu Cum platiti femeia de serviciu? La noi discutia era sa se plateasca dupa cota-parte indiviza, adica cei cu 3 camere sa plateasca mai mult decat cei cu 2 ... (vezi toată discuția)
Repartizarea claltuielilor cu salariile abeona abeona toate cheltuielile cu salariile se repartizeaza pe cota indiviza? nu se mai repartizeaza nimic pe persoana? multumesc pentru raspuns (vezi toată discuția)