avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Absolvent Mecatronica si Robotica, scutit de impozit?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Absolvent Mecatronica si Robotica, scutit de impozit?

Buna ziua,

Incerc de multi ani sa aflu daca absolventii de Mecatronica si Robotica, ce lucreaza in domeniul IT, pot fi scutiti de impozit ca celelalte categorii cum ar fi :Automatica, Calculatoare, Informatica, Matematica, Cibernetica, Electronica (sau Comunicatii, Contabilitate si informatica de gestiune). Din pacate inca nu am aflat, mi s-a specificat ca este un domeniu nou si inca nu se stie. Nu mi se pare concludent raspunsul avand in vedere ca acest domeniu este totusi aparut de multi ani si in Romania. Ar fi un lucru deosebit daca cineva ar putea sa ma lamureasca referitor la acest aspect.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Incadrare pe cartea de munca andu12 andu12 buna ziua. am terminat o faculate de 4 ani de profil economic, dupa care am facut cursuri de conversie profesionala postuniversitare in informatica de 2 ... (vezi toată discuția)
Aplicabilitate ordinului privind scutirea la impozitului pentru venituri Iuliana Preda Iuliana Preda Servus Imi puteti spune daca un absolvent al facultatii de Informatica manageriala este sctit la impozitul pe venit conform legislatiei actuale? (vezi toată discuția)
Scutire impozit system30 system30 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: daca un absolvent de Facultate are inscrisa la specializare: \"Telecomunicatii\" si urmeaza sa ... (vezi toată discuția)