avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... punct de lucru
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

punct de lucru

Buna ziua,
Am nevoie de un sfat pe care va rog sa mi-l oferiti. O societate comerciala avand ca obiect de activitate principal activitatea de constructii, in cazul in care desfasoara lucrari de santier in alt oras decat cel in care isi au sediul social, avand 20-40 de muncitori angrenati in aceste lucrari care dureaza de mai bine de 3 ani ar trebui sa infiinteze un punct de lucru acolo?

Va multumesc anticipat ptr raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 16:12, 7 Martie 2011
nu este obligatoriu sa va inregistrati un punct de lucru acolo, doar daca din punct de vedere fiscal doriti sa inregistrati acte fiscale in acel oras.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere punct de lucru ionutt ionutt Buna ziua, Se poate radia un punct de lucru unde nu se desfasoara de societate nicio activitate (de catre socieatea care il detine) insa acolo se ... (vezi toată discuția)
Punct lucru cateldestept cateldestept Societate comerciala romana, antreprenor general, in baza unui contract cu terta persoana referitor la constructia la cheie a unui imobil, deruleaza lucrarile ... (vezi toată discuția)
Înfiinţare punct de lucru şantier ionutt ionutt Buna ziua, Conform art. 74 alin. 4 din C.Proc. Fisc. \\"Prin sediu secundar se înţelege şi un şantier de construcţii... numai dacă şantierul, ... (vezi toată discuția)