avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare silita giranti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare silita giranti

Buna ziua! In 2006 am girat o persoana pentru obtinerea unui credit la un C.A.R., acesta nu a mai platit ratele, iar un executor judecatoresc mi-a instituit fara a avea hotarare judecatoreasca poprire pe salariu. Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari:
1. Este normal ca executorul judecatoresc sa se indrepte impotriva mea (girant) pentru recuperarea debitului, cu toate ca imprumutatul are loc de munca cunoscut de executor?
2. Ma pot opune acestei masuri? Mentionez ca executorul nu a instituit poprire pe salariul imprumutatului.
3. Se poate sa-mi execute un bun imobil (autoturism), daca eu nu mai am loc de munca si nici un venit?

Alte discuții în legătură

Girant intr-un contract de imprumut la c.a.r. razarvescan razarvescan Buna ziua. Va rog, daca se poate, sa ma ajutati intr-o problema. Acum trei luni am girat un coleg de servici pentru un credit la C.A.R.-ul companiei la care ... (vezi toată discuția)
Am platit ca girant; imi pot recupera banii de la titular? florinmarginean florinmarginean Buna, as vrea sa ma ajute cineva daca e posibil. In urma cu doi ani am fost girant la cineva si nici in momentul de fata nu mi-am recuperat banii. Ce sa fac, ... (vezi toată discuția)
Executare silita IonD IonD Buna ziua, Va solicit ajutorul privind urmatoarea speta: Suntem 4 giranti la un Contract de imprumut prin C.A.R., pentru un pensionar. ... (vezi toată discuția)