Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
1.Daca o societate are un contract de comodat pe o masina, si se emite o factura de reparatii si de piese de schimb, valoarea facturilor se amortizeaza pe 4 ani? daca are peste 1.800 valoarea? sau nu conteaza valoarea?
2.Pentru generalizare in cazurile obiectelor pentru care sunt contracte de inchiriere/comodat facturile de reparatii/decoratiuni se amortizeaza pe perioada contractului sau pe cat s-ar amortiza bunul repectiv si de la ce valoare in sus?
daca exista un contract de comodat, societatea deduce doar cheltuielile cu intretinerea , reparatiile si a pieselor de schimb
Amortizarea presupune repartizarea uniforma a cote-parti egale din valoarea de intrare a imobilizarilor, asupra cheltuielilor de exploatare, pe durata normala de utilizare
Adica, daca am decoratiuni pentru un restaurant la bag la cheltuieli pur si simplu? fara amortizare pe durata contractului conform alin. 11 litera c din art. 24. Nu inteleg ce cheltuieli aferente obiectelor inchiriate/comodate intra la amortizare si care nu.
Raportarea prin declarația 406 poate fi dificilă și complicată, în special în ceea ce privește colectarea și verificarea datelor din diverse surse. Problemele pot apărea din diverse motive, cum ar fi erori de import/export, probleme de reconciliere a conturilor, erori de codificare a conturilor, dificultăți în găsirea informațiilor necesare și multe altele.
În cadrul cursului, vom discuta despre cele mai frecvente probleme întâlnite în raportare, cele mai bune practici în materie de verificări și corelații SAF-T, cum să faceți față problemelor și erorilor care pot apărea în timpul procesului de raportare, astfel încât să le rezolvați într-un mod profesionist și eficient.