avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... ELSA
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

ELSA

Sunt de parere ca practica in drept constituie un element fundamental pentru orice student chiar din anii de facultate. Cel mai probabil voi intra la o universitate privata din Bucuresti.

Pot studentii facultatilor private sa faca parte din ELSA Bucuresti, avand in vedere ca sediul ELSA Bucuresti este la Facultatea de Drept - UNIBUC ?

Din cate am inteles se face o selectie a studentilor care vor sa faca parte.

Stie cineva care sunt intrebarile / criteriile de la recrutare ?


Va multumesc.
Puteti gasi mai multe detalii accesand acest link
[ link extern ]
pai asta am citit si eu inainte de a posta acest mesaj... nu mi se pare ca zice ceva relevant ce e scris acolo e doar asa sa umple sectiunea de acolo
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2011
ContSters183660, utilizator
Recrutarea este raţiunea existenţei acestui departament, selecţia noilor membri făcându-se în două sesiuni, una de toamnă, alta de primăvară, printre studenţii universităţilor din Bucureşti.
Daca voiau sa faca numai pt studentii UNIBUC se adresau numai acestora, asadar au specificat ca se adreseaza studentilor universitatilor din Bucuresti.

ELSA a reprezentat la început viziunea despre o comuniune de idei, despre un schimb de experienţa intercultural. În scurt timp a devenit cea mai raspandită asociaţie a studenţilor în drept din Europa, ELSA (The European Law Students’ Association). O organizaţie internaţională, independentă, apolitică, non-profit, condusă de către studenţi. Dupa cum putem observa nu este vorba de asociatia studentilor UNIBUC ci e o asociatie internationala adresata tuturor studentilor la drept.

Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Martie 2011
ContSters178374, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oportunitati de cariera calina.mircea calina.mircea ELSA Bucuresti lanseaza Drum in Drept, Ghid de cariera juridica si portal de recrutare pentru studentii la drept si tinerii juristi! Intra pe ... (vezi toată discuția)
Angajare in domeniul dreptului antonya2feb antonya2feb Buna ziua tuturor.Sunt studenta la facultatea de drept in anul al II-lea(Bucuresti) si as vrea sa va intreb daca stiti vreun cabinet de avocatura unde ... (vezi toată discuția)
Sfat legat de masterat amitza amitza as dori si eu un sfat, va roooooooooooog!!!!!!!!!! sunt proaspat absolventa de drept, si as dori sa urmez unul sau doua programe de master , dar nu ma ... (vezi toată discuția)