avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... angajare in domeniul dreptului
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

angajare in domeniul dreptului

Buna ziua tuturor.Sunt studenta la facultatea de drept in anul al II-lea(Bucuresti) si as vrea sa va intreb daca stiti vreun cabinet de avocatura unde angajeaza studenti.Mentionez ca doresc sa acumulez experienta(nu urmaresc beneficii financiare)si vreau sa invat de la cei mai buni.Cunosc engleza, franceza si spaniola la nivel avansat, precum si gramatica limbii romane .Astept un raspuns.
Va multumesc anticipat:)
Nu stiu sa existe oferte pentru practica studentilor, cel putin nu unele generale. Sfatul meu ar fi sa initiezi tu demersul, fa-ti un CV profesional si trimite-l acolo unde crezi tu ca ai vrea sa faci practica, mentionand exact pentru ce aplici. Succes!
Avand in vedere ca esti inca studenta ai putea sa incerci sa iei legatura cu profesorii tai, cu siguranta la UNIBUC printre profesori se regasesc si avocati cunoscuti, care , daca vad intr-adevar ca esti constiincioasa si de viitor , te vor lua sub aripa lor. Adreseaza-le o intrebare, n-ai nimic de pierdut.
De asemenea, vezi ca cele mai cunoscute case de avocatura au site personal, redacteaza-ti un CV si posteaza-l alaturi de o scrisoare de intentie in cadrul careia specifica negru pe alb ca esti interesata mai mult de practica decat de venituri materiale si nu se stie niciodata de catre cine poti fi contactata:) Iti doresc succes!
Nu invat la unibuc...sunt la facultate privata la zi....oricum am profesori mai buni ca la unibuc si multi dintre ei sunt judecatori....dar ideea e ca multi sunt constiinciosi si apeleaza la ei.
Daca se mai uita careva dintre dvs si cunoasteti pe cineva care ma poate ajuta, astept un raspuns aici.
Va multumesc
Nu vad cum te-ar putea cineva ajuta nestiind absolut nimic despre tine ca studenta... Nu astepta sa iti bage cineva in traista, ar fi un start foarte prost intr-o cariera in care trebuie sa faci tocmai invers, plus sa renunti la prejudecati din categoria "ai mei sunt mai buni ca ai lor". E doar un sfat.
Nu astept sa imi bage nimeni in "traista" draga:O...si normal ca nu va sti nimeni despre mine....ma gandeam ca, fiind un forum de avocatura, vor fi oameni care vor dori sa ma cheme la un interviu pentru a ma cunoaste.
Si nu am apelat la tine in mod special....am lasat mesajul liber doar pentru cei care au nevoie de studenti pt practica.Multumesc oricum pt sfat.:)

Alte discuții în legătură

Practica de specialitate Avocat Liviu Samoila Avocat Liviu Samoila Buna ziua! Sunt student la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, anul III din toamna, si mi-ar placea sa efectuez un stagiu de ... (vezi toată discuția)
Practica la cabinet de avocatura Ulpianus Ulpianus As dori sa aflu niste raspunsuri de la persoanele care au facut practica in perioada facultatii, la cabinete de avocatura. Ce varianta de contactare e mai ... (vezi toată discuția)
Practica cabinet de avocatura ContSters115719 ContSters115719 Am o mare rugaminte, sunt studenta in anul III la Facultatea de drept din cadrul Universitatii Bucuresti si doresc sa efectuez un stagiu de practica intr-un ... (vezi toată discuția)