bissy_ralu 
	    	Utilizator

bissy_ralu 
	    	Utilizator	    

Roxana Onu 
	    	Avocat

Roxana Onu 
	    	Avocat	    

mariniucsimona 
	    	Utilizator

mariniucsimona 
	    	Utilizator	    

mariniucsimona, utilizator
 mariniucsimona, utilizator 	
			 Roxana Onu 
	    	Avocat

Roxana Onu 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 norbertcoco	                   

De 5 ani sunt div,am program de vizita,dar de cind am div numai probleme am avut cu programul de vizita,i-am trimis multe notificare sa-si respecte programul ... (vezi toată discuția)
	                    norbertcoco	                   

De 5 ani sunt div,am program de vizita,dar de cind am div numai probleme am avut cu programul de vizita,i-am trimis multe notificare sa-si respecte programul ... (vezi toată discuția)

adrianaadriana	                   

buna seara,
In urma divortului din 2007 fostul sot trebuia sa plateasca o pensie alimentara de 500 ron lunar , in perioada sept 2010-dec 2011 a platit ... (vezi toată discuția)
	                    adrianaadriana	                   

buna seara,
In urma divortului din 2007 fostul sot trebuia sa plateasca o pensie alimentara de 500 ron lunar , in perioada sept 2010-dec 2011 a platit ... (vezi toată discuția)

Radu Anca	                   

Bună ziua. Am o fetiță de 1 an și jumătate cu un individ. Acesta nea părăsit când fetita avea doar 3 luni. În această perioadă el a cautat sa vadă ... (vezi toată discuția)
	                    Radu Anca	                   

Bună ziua. Am o fetiță de 1 an și jumătate cu un individ. Acesta nea părăsit când fetita avea doar 3 luni. În această perioadă el a cautat sa vadă ... (vezi toată discuția)