avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plangere la politie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plangere la politie

Buna ziua. Sint divortata de 2 ani iar in timpul casatoriei fostul meu sot a cumparat o masina in leasing , leasingul fiind pe o firma de constructii infiintata in timpul casatoriei noastre in care fostul sot este unic administrator . Masina a fost achizitionata si a fost folosita de mine pt.nevoile copiilor nostri si a familiei( fostul sot nu a avut si nu are carnet de conducere). Dupa divort fostul sot mi-a promis ca imi lasa spre folosire masina pina la achitarea leasingului(decembrie 2010) dupa care imi va trece masina pe numele meu . La aceasta discutie au participat 2 martori .Intre timp relatiile noastre s-au deteriorat iar in luna ianuarie 2011 m-am trezit cu o plingere la politie facuta de fostul sot ca eu i-as fi furat cheile masinii in luna ianuarie 2011 , chei pe care le tinea intr-o alta masina si cu care am dus copiii la doctor o singura data in luna ianuarie 2011. In plingerea de la politie a scris ca el ar fi incheiat un precontract de vinzare a masinii si din cauza meu nu a putut respecta contractul . Am fost la politie impreuna cu 2 martori sa-mi sustin nevinovatia si sa le spun ca cu acesta masina am circulat eu tot timpul in ultimii 3 ani si ca mi-a promis ca imi va ramine mie(nu mi-a cerut cheiat decit o data in urma cu 2 saptamini in fata colegilor mei de la servici si i-am spus ca nu am cheile la mine si sa vina la mine acasa sa i le dau dar nu a mai venit. Daca am vazut ca nu vine dupa chei i le-am dus eu impreuna cu mama mea si le-am lasat unui salariat de-al lui care dupa 2 zile mi le-a adus inapoi pt.ca fostul sot nu a vrut sa le primeasca si l-a certat ca le-a luat . Cind le-am primit am avut 2 martori .) Dupa ce am fost eu la politie s-a dus si el si a sustinut in continuare ca eu am furat cheile si vrea sa fiu cercetata pt.furt . Ce poate sa mi se intimple in continuare ? Sint speriata .Imi creaza tot felul de probleme pt.ca mi-a promis ca ma va distruge. Dupa toate astea eu am sunat la firma de leasing care mi-a comunicat ca el inca nu si-a achitat ultima factura de asigurare si nu i-au trimis actele pt. masina . Dupa cit am inteles nu este inca proprietar. De altfel masina sta in fata blocului din decembrie 2010 pt.ca nu mai are numere .In aceste conditii putea sa incheie un precontract ? Este acesta valabil? Va rog sa ma ajutati . Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tutu12 , utilizator 20:32, 9 Martie 2011
..stati linistita ! Nu se intampla nimic , martorii va sustin nevinovatia , asa ca procurorul care se ocupa de caz o sa dea NUP (neinceperea urmaririi penale )!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinzare autoturism Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Sint divortata de fostul meu sot si am avut o masina cumparata in leasing pe firma sotului . Mi-a promis ca imi va trece masina pe numele meu dupa ... (vezi toată discuția)
Plingere penala pt.neplata pensiei alimentare Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Am avut un proces pentru abandon de familie(neplata pensiei alimentare de catre fostul meu sot) pentru perioada iunie 2009 pina in mai 2010 . In ... (vezi toată discuția)
Am o problema! greenbongy greenbongy Sotia i-a luat cheile de la masina sotului ei pentru k el a inselat-o.. Ce poate sa faca el in cazul asta? Mai are doar talonul.. Sotia poate fi acuzata de ... (vezi toată discuția)