Mariana Dumitrescu 
	    	Avocat

Mariana Dumitrescu 
	    	Avocat	    

luciatml 
	    	Utilizator

luciatml 
	    	Utilizator	    

xerxes 
	    	Utilizator

xerxes 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 cata8	                   

Buna ziua,
Am si eu o intrebare: o societate platitoare de tva vinde un teren alte societati platitoare de tva. Operatiunea este purtatoare de tva ? va ... (vezi toată discuția)
	                    cata8	                   

Buna ziua,
Am si eu o intrebare: o societate platitoare de tva vinde un teren alte societati platitoare de tva. Operatiunea este purtatoare de tva ? va ... (vezi toată discuția)

Robert101	                   

Am cumparat un teren acum 15 ani, in Bucuresti, pe care as vrea sa-l vand acum, parcelat, intrucat am nevoie de bani. Sunt in situatia in care trebuie sa ... (vezi toată discuția)
	                    Robert101	                   

Am cumparat un teren acum 15 ani, in Bucuresti, pe care as vrea sa-l vand acum, parcelat, intrucat am nevoie de bani. Sunt in situatia in care trebuie sa ... (vezi toată discuția)

7d4e94f3-a264-40fa-9e95-7f5707e5864d	                   

O societate comerciala a achizitionat in 2018 un teren de la o persoana fizica, fara TVA.
Nu s-a investit, inafara de achizitie, in respectiva proprietate ... (vezi toată discuția)
	                    7d4e94f3-a264-40fa-9e95-7f5707e5864d	                   

O societate comerciala a achizitionat in 2018 un teren de la o persoana fizica, fara TVA.
Nu s-a investit, inafara de achizitie, in respectiva proprietate ... (vezi toată discuția)