avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divortul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divortul

imi poate spune cineva cum se mai poate divorta in ziua de azi???specific ca este facuta doar cununia civila,nu se detin bunuri comune...daca am intentat actiunea de divort si sotul/sotia nu vine sa semneze ce se poate face????am inteles ca se asteapta 6 luni si abia dupa in caz de neprezentare se POATE anula...este adevarat????totusi 6 luni este enorm#-o
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 12:19, 10 Martie 2011
si in cazul in care nu se va prezenta nici in instanta,in cat timp se va anula casatoria???va multumesc
Nu se anuleaza, ci inceteaza.
Depinde, e posibil si la primul termen, nu o sa va spuna nimeni cu exactitate cat dureaza, oricum ce ati auzit dvs. de 6 luni e fals.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare casatoriei. DanielaStanescu DanielaStanescu exista vreo modalitate legala prin care sa pot anula casatoria fara ca sa se ajunga la divort? (vezi toată discuția)
Divort de comun acord...mediere? tarkan tarkan Se pune in actiune divortul de comun acord (fara copii minori si partaj). İntrebari; 1. Este obligatoriu sa se prezinte ambele parti la depunerea ... (vezi toată discuția)
Situatii in caz de divort mihali mihali Buna seara, 1.As dori sa stiu, in cazul unui divort (de comun acord sau nu), care este de obicei primul termen dat de instanta? Este acelasi in toate ... (vezi toată discuția)