avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admitere in avocatura 2007
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admitere in avocatura 2007

Buna ziua tuturor,

Stie cineva ceva despre deciziile de admitere in avocatura ce urmau examenului de admitere din 2007. Decizia de validare a examenului am primit-o, dar despre decizia de inscriere in Barou nu se mai aude nimic.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: struti , utilizator 10:37, 9 Iunie 2008
in mod normal, dupa ce ai achitat taxa de 2400 lei (pentru Baroul Bucuresti) trebuia sa primesti decizia de inscriere cam in 2-3 saptamani. Cel putin la mine asa a fost.
Da, numai ca n-am fost convocati sa platim nici o taxa, sau cel putin nu stiu eu. De obicei lucrurile astea se afiseaza la Barou sau pe site.De asemenea, mai stiu ca intii iti da decizia si dupa aceea ai doua luni in care sa platesti taxa si sa te inscrii in Tablou(sa renunti la eventualele situatii de incompatibilitate,etc)
Stiu bine?
Merci de raspuns
Nu stii bine deloc. Decizia de inscriere in tabloul avocatilor se emite NUMAI pe baza contractului de colaborare/salarizare plus a dovezii de plata a taxei. Ca doar se cheama taxa pentru inscrierea in tabloul avocatilor!

Nu trebuia sa te convoace nimeni, era datoria ta si scrie atat in statut cat si in declaratia pe care ai dat-o la inscrierea la examen.
Auci..., X-( simt nervozitate maxima in raspunsul tau, Andreea. Imi cer scuze daca te-am iritat cu intrebarea mea.Voiam doar sa aflu daca cineva care a luat examenul in 2007 are detalii de ordin practic referitor la decizii, inscriere etc. Teoria o mai nimeresc si eu. Oricum, in cazul meu nu se aplica nici colaboararea, nici salarizarea.
Multumesc oricum pentru raspuns.
E pur si simplu nedumerire cauzata de faptul ca nici tu nu iti cunosti situatia in ce priveste inscrierea in tabloul avocatilor. Iar acum sincer nu mai inteleg nimic - cum adica "nu se aplica nici colaboararea, nici salarizarea"? Pe ce baza vrei sa te inscrii in barou? :O

Alte discuții în legătură

Incepere stagiatura deya deya in cat timp de la promovarea examenului de admitere in barou trebuie sa incepi stagiatura?? (vezi toată discuția)
Dupa validare examen.... adinasmn adinasmn Buna ziua Pentru cine ma poate lamuri..... dupa emiterea deciziei privind validarea examenului pentru admitere in avocatura, in vederea emiterii deciziei ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitatea stagiarului ContSters106925 ContSters106925 Am sustinut examenul de primire in profesie si am fost admis in avocatura in septembrie 2009. Conform alin 1 a art. 24 din Regulamentul-cadru privind ... (vezi toată discuția)