avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare - functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare - functionar public

Buna ziua,
as dorii sa ma lamuriti si pe mine cu o problema : daca un functionar public care la angajare opteaza pentru un post cu studii medii mai poate promova pe studii superioare de scurta durata, daca dupa 3 ani de la angajare prezinta o diploma de absolvire a colegiului tehnic din anul 2003, respectiva persoana s-a angajat in anul 2008.
Cel mai recent răspuns: Corbeanca , utilizator 16:12, 16 Martie 2011
Nu. Mai poate promova daca termina o alta facultate. Eventual poate ocupa prin concurs un post prevazut pentru clasa II . Gradul profesional poate fi in functie de vechime pe care in specialitate saudaca este inscrisa in carnetul de munca dupa ce a terminat acel colegiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa, functie publica ContSters287034 ContSters287034 Buna seara, un referent principal 2, incadrat in cadrul UAT, in urma absolvirii cu titlu de licenta Fac. de Stiinte Juridice si Administrative in anul 2011, ... (vezi toată discuția)
Administratie publica c c Am absolvit facultatea de administratie publica in vara anului 2008, iar in primavara lui 2009 am obtinut prin concurs un post de functionar public intr-o ... (vezi toată discuția)