avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma suspendata

daca firma este suspendata pe 3 ani poate sa faca tranzactii comerciala adica poate sa vanda din stoc cu factura la alta firma....#-o#-o#-o#-o
Si daca dupa 3 ani de suspendare nu am activitate ce e de facut? pot sa prelungesc suspendarea?
La expirarea perioadei de suspendare, registrul comertului reia din oficiu activitatea. Dupa trecerea a cel putin o zi de la reluarea activitatii puteti sa suspendati activitatea societatii pe o perioada de inca trei ani.
multumesc frumos de raspuns! asta voi si face!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa scap de firma ( s.r.l ) ! liv.savu liv.savu Salutare ! Am un S.R.L , care are activitatea suspendata temporar de la registrul comertului pe 3 ani de zile incepand din 2010 , regim derogatoriu de la ANAF ... (vezi toată discuția)
Prelungirea suspendarii aa expiratcu inca 3 ani a unui srl dupa ce prima perioada de 3 ani de suspendare olymariana olymariana buna ziua .va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza si daca pot sa prelungesc cu inca 3ani suspendarea unui srl ,a care a fost suspendat pe o perioada de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Reactivare firma suspendata sabina56 sabina56 Buna ziua.As dori sa stiu ce procedura trebuie urmata ptr.a reactiva o firma suspendata in 2009.Ce acte trebuie.Firma are sediul expirat.Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)