avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale prelungirea suspendarii aa expiratcu inca 3 ani a unui ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

prelungirea suspendarii aa expiratcu inca 3 ani a unui srl dupa ce prima perioada de 3 ani de suspendare

buna ziua .va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza si daca pot sa prelungesc cu inca 3ani suspendarea unui srl ,a care a fost suspendat pe o perioada de 3 ani dar a ceasta perioada a expirat .va multumesc.
Cel mai recent răspuns: olymariana , utilizator 21:57, 4 August 2012
Practica din pacate nu este unitara in privinta reluarii activitatii... la marea majoritate a registrelor comertului se depune la expirarea perioadei de suspendare o hotarare de reluare a activitatii societatii, urmata de o noua suspendare pentru o perioada de trei ani. La unele registre activitatea se reia din oficiu la expirarea perioadei de suspendare.
va multumesc pentru raspuns din pacate se plateste de 2 ori reluarea activitatii si apoi dupa citeva zile se poate suspena din nou pe 3ani
Da, asa este se plateste reluarea activitatii si apoi suspendare, insa daca nu faceti nimic cu societatea de ce nu o dizolvati - lichidati voluntar? Va costa cat platiti o reluare si o suspendare. Scapati si de obligatiile declarative si de alte obligatii legale.
buna seara ,la registrul comertului ,am ost informata ca daca inchid firma ma costa 1200 ron si o sa trebuiasca sa ma prezint la finante cu toate actele,pentru verificare, firma nu este cu datorii s-au cu probleme ,dar nu am timp sa stau la finante zile intregi deci nu stiu ce este mai rentabil multumesc
Nu este adevarat. Mai mult de 500 lei nu va costa dizolvarea - lichidarea voluntara si radierea. Nu trebuie sa va prezentati la organul fiscal cu nimic, trebuie doar sa obtineti un certificat prin care se atesta ca nu aveti datorii la bugetul de stat, certificat pentru care platiti 4 lei timbru fiscal. Certificatul se poate obtine in cel mult doua - trei zile.

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac; sa inchid o firma sau sa o suspend simona_82 simona_82 BUNA ZIUA.AM O PROBLEMA NU STIU CE TREBUIE SA FAC ;SA INCHID FIRMA PE CARE O AM SAU SA -I SUSPEND ACCTIVITATEA PE 3 ANI........MENTIONEZ CA AM DEPUS DECLARATIA ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl csllngy csllngy Buna ziua Am un SRL infiintat in anul 2009, fiind asociat unic. Anul trecut, in 06.06.2010 am suspendat activitatea. Mentionez ca datorii nu am fata de ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma fara activitate dan-sibiu dan-sibiu BUNA ZIUA am infiintat o firma srl-d in februarie 2015 ....in lipsa de activitate as dori sa o inchid...ce ar trebui sa fac [ acte..daca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)