avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Exemen logica pentru admitere INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Exemen logica pentru admitere INM

Buna ziua! Unde as putea sa aflu mai multe informatii va rog despre examenul acela enigmatic in ceea ce priveste aptitudinile de logica?? Pe site-ul INM e haos total nu prea am reusit sa deslusesc vreun link care sa ma informeze. Am gasit insa tematica examenului scris din februarie. Banuiesc ca trebuie obtinute si materiale pe baza carora se invata chestiunile acelea de logica nu?
Cel mai recent răspuns: Iulian81 , utilizator 13:40, 11 Martie 2011
[ link extern ]
V-am dat link pt pretestarea din aprilie, daca nu ma insel termenul de inscriere este 14 martie, daca va grabiti il prindeti.

Exista un ghid pt pregatire, va dau link-ul si pt acesta:
[ link extern ]

Succes!
Foarte utile link-urile.
Multumesc!
Dar practica se face intotdeauna la Bucuresti sau se poate face si in orasul de provenienta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stiti cand se afiseasa lista participantilor la pretestarea inm 2011 ClydeS ClydeS M-am inscris la Univ D.Cantemir pt sustinerea testului de rationament logic inm 2011 si inca nu vad nicio afisare a repartitiei participantilor.Sunt eu prea ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura-2009 any_eladia any_eladia buna seara ...tuturor! as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru ... (vezi toată discuția)
Inm flaviusnet flaviusnet avem programa pt examenul de admitere la inm pe anul 2005.cica se da si un test de logica...era cazul (vezi toată discuția)