avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cerere Recoventionala la PV - CNADNR- pivind ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cerere Recoventionala la PV - CNADNR- pivind rovinieta-amenda

Buna seara
Am primit un PV de la CNADNR cum ca as fi circulat pe DN fara rovinieta fiind inregistrat de cam video. ok , dar eu am rovinieta ,numai ca ea a fost achizitionata cand auto era in leasing si avea alte numere de inmat., pe BF este scris si nr de indentificare sasiu. nu am stiut ca , conform cu ordinul 769 / 2010 art,9 , alin 1- trebuie sa te duci la ei cu o cerere tip pentru simbare nr inm. in baza de date a lor. Pot invoca Legea 424 / 2002 , art 1 , pt 7 " in cazul schimbarii propieatarului auto sau cedarii dreptului de folosinta , rovinietele isi mentin valabilitatea ????
Cum trebuie sa "arate" Cererea Recoventionala si ce sanse de castig am?
multumesc
:surrender::help:
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 21:33, 10 Martie 2011
Nu inteleg de ce vreti sa formulati cerere reconventionala .... ati primit un proces verbal de contraventie si daca sunteti nemultumit trebuie sa formulati plangere contraventionala in termen de 15 zile de la data la care ati primit procesul verbal.
Faceti dovada ca aveti rovinieta pentru autoturism achitata ca si utilizator, chiar daca acum acest autoturism are alte numere de inmatriculare ca urmare a transferului de proprietate.
Necunoasterea legii nu exonereaza de raspundere insa aratati ca nu ati cunoscut faptul ca trebuie sa faceti cererea respectiva si poate o sa aveti castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta Adrian_P Adrian_P Buna seara. Acum, inainte de Mos Nicolae, am primit si eu un cadou in avans. Un plic de la CNADNR - Proces Verbal de constatare a contraventiei. Motiv: \"a ... (vezi toată discuția)
Rovinieta platita dar, completata gresit gicatgjiu gicatgjiu Va salut, am si eu cateva nelamuriri: Am platit rovinieta electronica a doua zi cand a aparut, mai exact pe data de 2 Oct. 2010 si am circulat timp de 9 luni ... (vezi toată discuția)
Anularea unui proces verbal de constatare a contraventiei - rovinieta miaiordan miaiordan buna ziua. cum ar trebui rezolvata urmatoarea situatie: am primit o amenda pentru circulatie pe drumurile publice fara rovinieta pe raza jud. ialomita la data ... (vezi toată discuția)