In cazul unei cereri de oferte online se pot accepta documentele de calificare depuse de un ofertant la sediul societatii insosite de o adresa in care justifica aceasta prin nefunctionarea sistemului SEAP in ziua depunerii ofertei si de copia adresei catre SEAP? Acesta nu a reusit decat sa se inscrie ca participant si nu a reusit decat sa introduca oferta financiara.
Intr-adevar, in cursul aceleiasi zile nici noi nu am putut accesa sistemul fiind de multe ori "indisponibil" si nu am reusit nici sa luam legatura telefonic cu nimeni.
Intr-adevar procesul verbal nu trebuie intocmit in cazul procedurilor online dar art. 213 alin. 1 din OUG 34/2006 stabileste continutul dosarului achizitiei publice fara a face dictinctie intre proceduri offline si proceduri online. Alt argument in sustinerea intocmirii procesului verbal al sedintei de deschidere a ofertelor ar fi : depunerea unei contestatii pentru motivele stabilite la art. 33 din norme ( neconformitatea garantiei de participare si oferta intarziata). De la ce data curge termenul ?
Eligibilitate
suprafin
Am participat la o licitatie electronica si am incarcat o suma de documente pe SEAP, respectiv documentatia de calificare, insa la verificarea ulterioara pe ... (vezi toată discuția)