avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... cum pot vinde produse agricole?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

cum pot vinde produse agricole?

cum pot vinde legal(cu acte-factura chitanta) produse agricole?
sunt si alte modalitati de a vinde legal?
Cel mai recent răspuns: Lelia Ionescu , Contabil 15:56, 11 Martie 2011
Infiintati o intreprindere individuala cu codul caen pentru vanzare produse agricole(nu stiu exact ce vreti concret sa vindeti,deci alegeti caen in functie de produsele ce urmeaza a fi vandute) .Cand sunt gata actele la registrul comertului,va luati casa de marcat si puteti functiona legal....Puteti emite si facturi si chitante,dar grija,ca la persoane fizice nu se emit chitante ,ci bonuri fiscale...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa comercializez produse in piete, fara casa de marcat, daca sunt if ? zcb zcb Buna seara, va rog sa -mi spuneti cum pot sa comercializez produse in piata, daca nu am casa de marcat si sunt IF(intreprindere familiala)? Se poate pe baza de ... (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza actele la un i.i. Florin70 Florin70 Buna seara am o inteprindere individuala recent deschisa cu obiectul de activitate comert cu amanuntul neplatitor de tva ,si as vrea sa stiu cum pot face ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui magazin Andreea-Adriana Andreea-Adriana Buna ziua, as dori sa stiu si eu care sunt pasi de urmat pentru a deschide un magazin cu produse nealimentare. Actele firmei sunt gata am si gasit spatiul ... (vezi toată discuția)