avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... noul cod penal actualizat 2011
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

noul cod penal actualizat 2011

Buna am o ruganinte daca are cineva noul COD PENAL actualizat 2011 in format electronic {pdf. doc....} sa imi trimiteti pe mail domy005@yahoo.com
Va multumesc mult.
Codul penal (in vigoare) actualizat – pana la data de 3.01.2011 il puteti gasi aici
[ link extern ] /
nu mai inteleg
pt examenul din 2012 dupa ce cod penal invatam?
ce modificari au intervenit la penal?
multumesc!
Veti avea bibliografia.
Este foarte probabil sa invatati tot codul penal care este actualmente in vigoare.

Spre exempu, cei care dau examene acum la drept civil examenul se da pe vechiul Cod Civil de la 1864, desi acesta nu va mai fi in vigoare la data sustinerii examenului.
Ultima modificare: Duminică, 9 Octombrie 2011
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sinteze admitere barou burito burito Va rog sa ma ajutati si pe mine sa obtin acele sinteze pentu admitere adresa mea este: oanammanta@yahoo.com Va multumesc tuturor ! Bafta multa! (vezi toată discuția)
Bibliografia pt intrarea in barou 2012: noua sau vechea legislatie?? alexcraciun alexcraciun Sunt foarte confuz la momentul de fata pt ca nu stiu exact ce legislatie se ia in considerare la examenul de intrare in barou din 2012, mai exact Codul Civil ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)