avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale proceduri de inchidere a unui S.R.L.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

proceduri de inchidere a unui S.R.L.

Buna ziua!
Sunt asociat unic al unei firme (SRL) pe care doresc sa o inchid din motive economice.
Care sunt pasii de urmat avand in vedere ca si eu detin CIM in aceasta firma si doresc sa beneficiez de indemnizatia de somaj ?
In speranta unui raspuns va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ralucapreda , utilizator 14:53, 16 Noiembrie 2017
Da! Numai daca nu sinteti in divergenta cu privire la repartizarea activului net contabil.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare srl zenitnove zenitnove care sunt pasii si ce documente sunt necesare prentru a inchide o societete ...SRL....fara nici un fel de datorii ???? (vezi toată discuția)
Dizolvare / lichidare sa corelia corelia O societate pe actiuni care nu si-a majorat capitalul social in 2007/2008 si de atunci nu mai functioneaza, nu are datorii, poate fi dizolvata/lichidata in mod ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate comerciala MOROSANUDRAGOS MOROSANUDRAGOS Buna ziua , In anul 2008 am infiintat impreuna cu sotia o societate comerciala dar in anul 2009 am fost nevoiti sa-i suspendam activitatea datorita ... (vezi toată discuția)