avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROBLEME CU BANCA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROBLEME CU BANCA

Buna ziua! Sotul meu a luat un credit de la BRD in 2007. Din iulie 2009 de la decesul sotului , eu am continuat sa platesc ratele ,la presiunile bancii.In noiembrie 2010, dupa solutionarea dosarului privind decesul sotului,societatea de asigurari GRUPAMA a achitat soldul creditului de la data decesului.In decembrie 2010 am facut o cerere pentru restituirea ratelor platite de mine dar, nu am primit nici un raspuns, ba mai mult mi s-a dat de inteles ca nu mi se vor restitui.Ce pot face in aceasta situatie? VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Chemati in judecata banca pentru restituirea sumelor ca fiind plata nedatorata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare in caz de deces-recuperare de la firma de asigurari andwu andwu Buna ziua si multumesc anticipat ptr raspunsuri. Tatal meu a contractat un credit de consum cu BRD Finance incheind totodata o polita de asigurare atasata la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. socrul meu a decedat in urma cu doi ani si 4 luni, ... fratilaionutadrian fratilaionutadrian Buna ziua. Socrul meu a decedat in urma cu doi ani si 4 luni, in urma unui accident rutier (el mergand pe bicicleta). Acesta avea un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)
Leasing financiar Corina40 Corina40 Buna ziua, Sunt din Brasov si as dori un raspuns la urmatoarea problema: In noiembrie 2007, am incheiat cu o societate de leasing un contract pentru un ... (vezi toată discuția)