avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca

Doresc sa ma ajute cineva; Am savirsit o fapta penala delapidare acum un 1 an m-am autodenuntiatsi am fost dat afara de la firma acum sint cercetat de politie. Angajatorul poate bloca contractul de munca daca a depus plingere la politie ? La itm mi sa spus ca figurez ca angajat da pe postul de sofer iar eu am fost dat afara de pe fuctia de agent vinzari? pot sa ma angajez la o alta firma pina la solutionarea dosarului penal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:45, 13 Martie 2011
Contractul individual de muncă poate fi suspendat din iniţiativa angajatorului în cazul în care angajatorul a formulat plângere penală împotriva salariatului .... - art.52 alin.1 lit.c C.mun.

Pana la solutionarea dosarului penal , va puteti angaja in alta parte.
va multiumesc pentru raspus , dar eu vreau sa ma angajez cu contract de munca
Se poate cu contract de munca sa va angajati ... art.35 alin.1 C.mun. prevede ca, orice salariat are dreptul de a cumula mai multe funcţii, în baza unor contracte individuale de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.
firma la care am lucrat de ce nu imi desface cm si unde pot depune plingere in potriva lor
Potrivit art.55 C.mun., contractul individual de muncă poate înceta astfel:
a) de drept;
b) ca urmare a acordului părţilor, la data convenită de acestea;
c) ca urmare a voinţei unilaterale a uneia dintre părţi, în cazurile şi în condiţiile limitativ prevăzute de lege.

Depuneti o cerere prin care solicitati incetarea c.i.m. fie cu acordul partilor, fie prin demisie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu aledical aledical Am o problema foarte mare va rog sa ma ajutati;Am un litigiu cu firma care este cercetat acum de politie pentru o fapta de delapidare. De 1 an nu mai lucrez la ... (vezi toată discuția)
Contract de muncă perioadă determinată lia87 lia87 În ce condiții este posibilă desfacerea contractului individual de muncă încheiat pe perioadă determinată înaintea expirării termenului acestuia? (vezi toată discuția)
Este necesar acordul angajatului pentru transformarea postului contractual in functionar public? gixee gixee De curand mi-a fost modificat postul pe care-l ocup intr-o institutie publica, din personal contractual in functionar public. Prin act administrativ mi-a ... (vezi toată discuția)