avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LITIGIU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LITIGIU

Am o problema foarte mare va rog sa ma ajutati;Am un litigiu cu firma care este cercetat acum de politie pentru o fapta de delapidare. De 1 an nu mai lucrez la firma si acum pina la solutionarea cazului doresc sa ma angajez la o firma dar am aflat ca firma la care am lucrat nu mi-a desfacut contractul de munca se poate asa ceva?firma are dreptul sa imi blocheze contractul de munca?
daca nu mi sa desfacut contractul de munca de 1 an firma nu ar trebuii sa ma plateasca? unde pot afla de contractul de munca la itm?
Cel mai recent răspuns: aledical , utilizator 18:23, 9 Martie 2011
Depuneti o sesizare la ITM, in acest caz.
Incetarea c.i.m. are loc : de drept, cu acordul partilor sau la initiativa uneia dintre parti.
Dvs cum ati plecat din firma?
Am fost dat afara si obligat sa imi scriu demisia.
Daca v-ati dat demisia , atunci trebuia sa va emita o decizie de incetare a c.i.m. ... mergeti la ITM si luati legatura cu inspectorul la care este arondat fostul dvs angajator si vedeti care este situatia dvs.
VA MULTIUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca aledical aledical Doresc sa ma ajute cineva; Am savirsit o fapta penala delapidare acum un 1 an m-am autodenuntiatsi am fost dat afara de la firma acum sint cercetat de politie. ... (vezi toată discuția)
Cerere demisie aledical aledical Buna ziua cum sa procedez ? am savirsit o fapta penala nu mai lucrez la firma de 1 an si 2 luni firma inca nu mi-a desfacut contractul de munca de si acum 1 ... (vezi toată discuția)
Preaviz de 15 zile L.Marian L.Marian Buna ziua . Am facut cerere de preaviz de pe 21 Martie pina azi iar azi mi sa spus ca nu credea ca voi pleca si nu mia inregistrat cererea si sa fac alta ... (vezi toată discuția)