avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurarea facultativa a locuintei
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurarea facultativa a locuintei

Va salut,

As vrea sa stiu in legatura cu asigurarea facultativa a locuintei,daca in urma modificarii legii cu privire la asigurarea obligatorie a locuintei,semnata de Presedintele Romaniei in Decembrie 2010,modificare prin care asigurarea obligatorie nu mai este obligatorie in cazul achizitionarii unei polite de asigurare facultativa care sa acopere si riscurile prevazute in asigurarea obligatorie, s-a stabilit daca asigurarea facultativa(care sa acopere si riscurile prevazute de asigurarea obligatorie) trebuie incheiata numai la o societate de asigurari participanta la programul PAID,sau poate fi incheiata la orice societate de asigurari care are ca obiect de activitate asigurarea de locuinte,chiar daca nu participa la programul PAID?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cosmin77 , utilizator 07:37, 14 Martie 2011
Corect!La oricare asigurator din piata.
La orice asigurator de pe piata. Sa verificati ofertele cele mai avantajoase de pe piata,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea facultativa a locuintei. Artigas Artigas Va salut. In conditiile in care se opteaza pentru o asigurare complexa (facultativa) a locuintei,mai este ceruta de lege si asigurarea obligatorie a ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie a locuintei adelina20072002 adelina20072002 Se stie ca data limita a asigurarilor obligatorii pentru locuinta este 15 ian. 2011 . De cateva zile, societatea de asigurare Astra , a venit pe piata cu o ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie de locuinta ika ika Buna ziua, O firma de asigurari, agreiata pentru incheierea de asigurare PAD, recomanda un produs C................, care pe linga cele 3 riscuri, cuprinde o ... (vezi toată discuția)