avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se poate amina primul termen la Ordonanta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se poate amina primul termen la Ordonanta prezidentiala?

As dori sa stiu daca e posibil sa amin primul termen in cazul unei ordonante prezidetiale pe motivul pregatirii si care este practica ,la fel ca in cazul unei cauze oarecare printr-o cerere?
Va multumesc anticipat?
carraro
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:02, 14 Martie 2011
Surprinzator, se poate amana, suspenda etc., ca in orice alta cauza. Doar ca ramane la aprecierea instantei daca hotaraste acest lucru, pt ca doar se "pipaie" fondul.
Si eu sunt de părere că se poate amana. Motivează această cerere pe faptul că doreşti să-ţi angajezi un apărător, sau poţi în acea zi angaja un apărător care să se prezinte în instanţă şi să solicite termen pentru pregătirea apărării
Da, puteti sa depuneti o cerere de amanare pentru angajare aparator.
Este riscant sa cereti amanare din acest motiv.In toate cazurile mele s-a respins cererea de amanare pe ordonanta presedintiala.
Incercati sa aveti un avocat care sa vina daca se va respinge cererea de amanare...
Il luati la amanari si daca se respinge cererea veti ramane la ordine astfel ca avocatul va avea timp sa ajunga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aminare termen recurs Domitian Domitian Buna seara, am termen pe data de 4 septembrie 2012...in proces de partaj ajuns la recurs....de 2 saptamini incerc sa dau de avocatul angajat si nu este de ... (vezi toată discuția)
Va salut! nu am studii juridice, nu ma pricep în materie juridică ... Adrian Dumitru 408 Adrian Dumitru 408 Va salut! Nu am studii juridice, nu ma pricep în materie juridică dar am o nelămurire/curiozitate și anume: Diicot a trimis în judecata în 2016 un dosar ... (vezi toată discuția)
Lipsa citarii paratului detinut nyusziful nyusziful Buna ziua. Se poate considera ca paratul are cunostinta de actiune in aceasta speta? S-a formulat cerere de fond (stabilire domiciliu minor), si in acelasi ... (vezi toată discuția)