avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratie DEEE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratie DEEE

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns referitor la DEEE

In ce declaratie se declara deseurile electrice si electronice?
Cel mai recent răspuns: georgescuvaleria , utilizator 11:45, 14 Martie 2011
Mai intai trebuie sa va inregistrati in registrul DEEE #-o.Intrati pe site-ul ANPM, Deseuri si aveti toata documentatia.Cel mai bine apelati la firme autorizate de colectare DEEE si va intocmesc ele documentatia. Ulterior se depune doar o declaratie anuala pana pe 30 aprilie, pentru DEEE introduse pe piata in anul anterior.
suntem inregistrati din Ianuarie 2011
Problema este ca nu stiu unde declar importul de echipamente electrice si electronice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deseuri agenti economici andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, O firma este inregistrata in Registrul Producatorilor si Importatorilor de EEE, si, in acest sens, transmite lunar Declaratia privind declararea ... (vezi toată discuția)
Avize si autorizatii functionare firma elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna seara, Am infiintat recent o firma (SRL cu obiect de activitate \" comert cu ridicata de componente si echipamente electronice si de telecomunicatii\") ... (vezi toată discuția)
Protectia mediului zsigmondkrisztina zsigmondkrisztina Buna ziua, Sunt angajata la o fima care se ocupa cu importarea jocurilor de agrement (mese de biliard,darts,hockey pe masa,fotbal pe masa,aparat de ... (vezi toată discuția)