avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize si autorizatii functionare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize si autorizatii functionare firma

Buna seara,
Am infiintat recent o firma (SRL cu obiect de activitate " comert cu ridicata de componente si echipamente electronice si de telecomunicatii") si as vrea sa stiu ce avize si autorizatii imi trebuie pentru a functiona fara probleme. Va rog sa ma ajutati cu informatii in legatura cu aceste avize si autorizatii: de unde se obtin si care este costul aproximativ. Am mare nevoie de aceste informatii.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena claudia ianasi , utilizator 13:28, 23 Martie 2010
La data infiintarii societatii, ati depus la ORC o document declaratie model II prin care declarati pe propria raspundere ca respectati prevederile legislative in domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protectia mediului si protectia muncii, si ca va obligati ca pentru activitatile cu impact semnificativ asupra mediului sa solicitati autorizarea la sediul autoritatii publice teritoriale pentru protectia mediului.
Obligatoriu, veti mai avea nevoie si de autorizatia de functionare si fisa de valabilitate eliberate de Primaria in raza teritoriala a careia functionati).

In cazul in care, pentru desfasurarea activitatii, detineti calitatea de producator (asa cum este definit de HG 448/2005 privind deseurile de EEE), suplimentar veti mai avea nevoie si de inregistrarea la ANPM in Registrul de punere pe piata a echipamentelor electrice si electronice) si afilierea la o organizatie colectiva de colectare si reciclare a deseurilor de EEE.

Va multumesc pentru raspuns.
As mai avea o nelamurire....Am nevoie si de autorizatie sau aviz de la Pompieri? ( m-a intrebat cineva zilele trecute daca am obtinut acesta autorizatie...). Multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificari iuliana bogdan iuliana bogdan buna.am o firma care se ocupa cu comert calculatoare.v-as ruga sa imi spuneti daca am nevoie de ceva certificari pentru firma,am inteles ca e nevoie de ... (vezi toată discuția)
Centru de colectare deseuri feroase si neferoase fmstanciu fmstanciu Buna seara! Va rog sa-mi spuneti si mie de unde pot afla ce trebuie sa fac pt infiintarea si buna functionare (fara amenzi in cazul controalelor) a unui centru ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate colectare fier vechi bogdan76ers bogdan76ers cum poate primaria sa inchida o societate care colecteaza fier vechi ce functioneaza fara avizul acesteia, daca aceasta detine autorizatie de mediu valabila. ... (vezi toată discuția)