avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii calcul CAS angajator
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

calcul CAS angajator

Va rog sa-mi raspundeti cum se calculeaza CAS angajator 20,8%, pentru brutul compus din brut evectiv lucrat + brut concediu medical din fondul de salarii.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 16:25, 24 Ianuarie 2012
am scris si ca de obicei la stat astepti de-ti vine rau un raspuns iar eu trebuie sa transmit maine declaratia....nici nu stiu cum sa fac...sa las pdf-ul lor asa cum a scos el si sa-l trimit asa dar sa platesc dupa statul meu?
ca am trimis cu suma modificata si -mi spune ca e eroare si-mi da tot suma lor cea gresita ...si ma gandesc sa trimit asa cum vor ei, eu sa platesc cas asa cum e la mine in stat si apoi nu stiu cine se va sesiza ....
Da,e bine asa as proceda si eu,caci oricum de platit e mai mult decat e trecut pe declaratie,poate primiti si raspuns intre timp si faceti rectificare prin reglare luna viitoare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas danabunea danabunea Buna ziuaa. Am la statul de salarii un concediu medical. Am aflat baza de calcul care e 791 lei. Cum calculez CAS 10,5% si 20,8%?? 3 zile sunt platite de ... (vezi toată discuția)
Baza calcul cas pentru cm ionutght ionutght Buna ziua! Conform Codului fiscal , art. 296^11, \"Pe perioada in care salariatii beneficiaza de concedii medicale si de indemnizatii de ... (vezi toată discuția)
Calcul cas la concedii medicale 2011 valyneagu29 valyneagu29 s-a modificat in 2011 modul de calcul al cas pentru concedii medicale, nu mai este 20.8%, respectiv 10.5% la salariul minim? (vezi toată discuția)