in prezent exista actiune in instanta( recurs) pentru a fi anulate procesul verbal de control si decizia finantelor publice. in baza acestora finantele au scos la licitatie bunul debitoarei, licitatie ce are termen anterior termenului actiunii in instanta.
in cazul in care instanta decide anularea celor doua acte(proces verbal de control si decizie), iar finantele au vandut deja bunul ce trebuie facut?
debitorul va fi repus in situatia anterioara emiterii celor doua acte? mentionez ca bunul are o valoare contabila, dar cu siguranta finantele nu vor obtine aceasta suma in urma licitatiei in conditiile in care este scos la licitatie bunul chiar la o valoare mai mica decat au evaluat ei.
multumesc.
depuneti cerere de suspendare a executarii silite. incercati fara cautiune, exista incercari timide ale instantelor de a stabili cautiuni mai adecvate crizei economice. am o suspendare a executarii ptr 2 mil ron si am primit o cautiune de 500 ron :) La judecatoria Alexandria.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Cautiune executie
cata35
Doresc sa suspend o actiune de executie si am inteles ca trebuie sa depun in intervalul de 15 zile de la comunicarea scoaterii la licitatie a bunului o ... (vezi toată discuția)