avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... a acrosat cu masina un biciclist
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

a acrosat cu masina un biciclist

a acrosat cu masina un biciclist, care si-a fracturat piciorul. ce repercusiuni sunt asupara soferului?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 21:20, 15 Martie 2011
in mod normal politia a deschis un dosar in momentul producerii accidentului.
intrebati la dansii in ce stadiu s-a ajuns.
succes
Masina avea asigurare RCA? Primul pas e sa incercati sa discutati cu firma de asigurare si victima, poate cadeti la intelegere.Pentru ingrijiri medicale intre 10 -60 zile exista posibilitatea impacarii, daca victima a depus plangere in cele 2 luni de la accident.
Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2011
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis fara pv sarah1985 sarah1985 Buna ziua. Intr-o intersectie, un prieten a accidentat un biciclist intrucat nu a acordat prioritate de dreapta. Ideea e ca i s-a luat permisul fara ca agentul ... (vezi toată discuția)
Accdident rutier , vanataie / julitura pentru victima Serban Mihai Serban Mihai Buna ziua Circulam cu viteza regulamentara , am virat la stanga , si am acrosat un biciclist care circula pe sensul opus . Acesta a cazut de pe bicicleta si ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis pe un drum public si accident neamtualin neamtualin Buna ziua , am si eu o intrebare .. am condus pe un drum public o masina nu am avut permis de conducere si am intrat intr-un copac .. mai era cineva cu ... (vezi toată discuția)