avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Redeschidere activitate srl cu asociat unic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Redeschidere activitate srl cu asociat unic

Buna ziua,

In fapt lucrurile stau asa: detin o societate al carui administrator si asociat unic sunt, srl-ul cu domeniul principal de activitate transport national de marfuri are activitatea suspendata din 2009 (pentru 3 ani), in proprietatea societatii este un camion pe care eu acum doresc sa-l vand. Cum trebuie sa procedez intr-o astfel de situatie? Trebuie sa redeschis activitatea srl-ului, apoi sa vand camionul, dupa care sa resuspend activitatea sau sa lichidez firma? Practic nu doresc reinceperea activitatii ci doar vanzarea camionului. Ce solutii imi propuneti si care ar fi documentatia necesara si costurile implicite.
Astept cu interes raspunsuri si va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: nina_2005ro , utilizator 11:30, 15 Martie 2011
incetare suspendare, vanzare camion, dizolvare firma (cu lichidare), costurile sunt in functie de registrul comertului +/- lichidator.
Ce inseamna +/- lichidator? Am nevoie de lichidator chiar daca sunt asociat unic? Dupa vanzarea camionului pot opta iar pentru suspendarea activitatii soc, in ideea ca la finalul celor 3 ani de suspendare firma va fi lichidata din oficiu? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura inchidere societate DRAGANLARISA DRAGANLARISA buna ziua! va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la inchiderea unei societati de intermediere, agent de asigurare, cod caen 6720(cod ... (vezi toată discuția)
Suspendare societate comerciala teilary teilary Ma poate ajuta cineva cu o intrebare dupa ce expira cei 3 ani de la suspendare srl se radiaza din oficiu sau trebuie sa mai depun ceva acte la finante .?Tin ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala suspendata pe termen de 3 ani. consecinte daca ea nu este reactivata. Ioana-S Ioana-S Dupa cum se stie, acum 3 ani a existat o avalansa de suspendari de societati comerciale, datorita aparitiei acelui mult hulit si inutil impozit forfetar. In ... (vezi toată discuția)