avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum pot verifica daca angajatorul m-a inregistrat ca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum pot verifica daca angajatorul m-a inregistrat ca salariat cu forme legale conform 2011

cum pot afla daca angajatorul m-a inregistrat la el in revisal, practic dupa vechiul cod al muncii am carte de munca inregistrata, si daca imi plateste toate contributiile. Inainte de 2011 era simplu (mergeai la ITM scoteai CM).Acum care este metoda de a afla daca ai vechimea inregistrata in Cm electronica? Ei nu-si faceau datoria nici inainte, ca sa opereza la zi in CM,dar acum? Am lucrat la patron 6 luni dintre care doar o luna am pe cartea de munca, si cand am aflat nu mi-a venit sa cred, imi facuse contract de munca in primele 2 sapt de lucru. Deci muncesti 10 ani si patronii platesc contributii pentru 2 ani,ca un exemplu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:25, 15 Martie 2011
interesati-va la CASMB, admin. financiara de care apartine angajatorul
va multumesc
O modalitatea concreta de a afla daca angajatorul v-a platit sau nu contributiile este sa sesizati in scris ANAF-ul.
De asemenea, puteti depune o solicitare in acest sens si la AJOFM, Casa de Pensii sau Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot verifica daca s-a operat in cartea mea de munca? giulia82 giulia82 Buna ziua,as vrea sa stiu daca patronii mei au platit tot ce trebuie la stat pentru mine,am sunat la ITM Suceava,de acolo este societatea,iar magazinul este in ... (vezi toată discuția)
Carte de munca format electronic gabriel20001 gabriel20001 Salut cine stie cum e cu scanarea cartii de munca ce avantaje sau dezavantaje sunt? (vezi toată discuția)
Revisal Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu Buna ziua! am instalat revisal 2.0.6, am incercat sa introduc un angajator nou dar caen-ul din CUI nu corespunde cu caen-ul din revisal este vorba de ... (vezi toată discuția)