avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general revisal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

revisal

Buna ziua!
am instalat revisal 2.0.6, am incercat sa introduc un angajator nou dar caen-ul din CUI nu corespunde cu caen-ul din revisal este vorba de 5610-restaurante in CUI iar in revisal e la clasa 55...stiu ca imi trebuie actualizari dar nu am gasit...caut de 2 zile#-o #-o..va rog sa ma indrumati.
MULTUMESC!!
Cel mai recent răspuns: Roxana Brancoveanu , Contabil 20:31, 31 Mai 2011
[ link extern ]
poti descarca de aici.
si eu am 5621
multumesc!! am reusit ieri dupa lupte seculare,am instalat prima data 2.0.6 apoi peste versiunea asta, toate reactualizarile, una cate una si acum am 2.3.0:D:yeah:

mai am o intrebare...firma din aprilie 2011, cu impozit pe venitul micro(3%), fara tva, azi ii voi face revisalul cu angajarea de luni, cand trebuie sa depun decl 010 si ce anume trebuie sa bifez acolo??
mulumesc!
In 30 zile de la modificarea vectorului fiscal.
Bifati ca va inregistrati ca platitor de impozit si contributii salariale.
multumesc mult!!:)
am reusit sa instalez si revisalul, l-am si trimis :dance3:dar am citit acum ceva de genul ca trebuie sa ai la dosarul angajatilor registrul de evidenta...asta ce presupune..trebuie sa scot la imprimanta ce am trimis prin revisal??? iar in alta ordine de idei, un angajat care pleaca din firma, ce document justifica vechimea lui in munca intr-un loc?...inainte erau cartile de munca..acum?(acum nici cum ne cheama nu mai stim!!:(
Se face referire la Registrul de evidenta al salariatilor in format electronic, care trebuie sa cuprinda urmatoarele date:
1. nume,prenume si C.N.P.
2. data angajarii
3, functia conform clasificarii C.O.R.
4. felul sau tipul contractului de munca
5. data incetarii contractului individual de munca si baza legala a acesteia.

Unui angajat care pleaca din firma i se poate elibera o adeverinta din care sa rezulte perioada lucrata si functia ocupata.

Alte discuții în legătură

Depunere revisal dumilor dumilor Buna ziua. Am un srl cu Cod CAEN 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management, si sunt angajata in cadrul firmei ca inspector resurse ... (vezi toată discuția)
Revisal 1.0.0 ContSters131476 ContSters131476 Buna seara Ma poate ajuta cineva cu REVISAL 1.0.0 (kit-ul de instalare) ? Am nevoie pentru preluarea bazei de date Multumesc mail: cristi_chi@mail.com (vezi toată discuția)
Noua salarizare conf contr colectiv de munca gabi v gabi v Art. 40. - (1) Se stabilesc urmatorii coeficienti minimi de ierarhizare, pentru urmatoarele categorii de salariati: a) muncitori: 1. necalificati = 1, 2. ... (vezi toată discuția)