avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PARTAJ TITLU DE PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PARTAJ TITLU DE PROPRIETATE

Buna ziua

In 1988 am cumparat partea care ii revenea unchiului meu din mostenirea bunicilor mei(o casa la tara si terenul aferent),cealalta parte fiind mostenita de tatal meu.In acel contract de vanzare cumparare scrie ca am cumparat doar casa,pamintul trecind in proprietatea statului(asa erau legile).In 1992 s-a emis titlul de proprietate al acelui teren pe numele tatalui si al unchiului meu.In 2001 tatal mau a decedat si cind am facut succesiunea pe acel titlu ,unchiul meu a dat declaratie notariala ca acel pamint din curte apartine tatalui meu iar notariatul a trecut acel pamint pe numele meu.In 2006 a murit si unchiul meu,iar verisorul si matusa mea au facut succesiunea(tot in 2006) neavind acest pamint trecut in titlul de mostenire.Mentionez ca pe acel titlu mai este trecut si un alt teren extravilan pe care
l-am mostenit impreuna cu matusa si verisorul.As dori sa fac partajul.Intrebarea mea este daca verisorul si matusa mea pot sa ceara anularea certificatelor de mostenitor si sa revendice acel pamint din curte.
Multumesc

.



Cel mai recent răspuns: DA2011 , utilizator 13:44, 15 Martie 2011
Daca ati cumparat mostenirea si mai sunt si alti mostenitori va trebui sa faceti partajul.
Ar fi bine sa mergeti sa vada un avocat actele.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Panici Doinita Panici Doinita In anul 2006 tatăl si unchiul meu au făcut succesiunea dupa bunica mea.A fost împărțit doar pământul extravilan in mod egal. Casa părintească cu ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat mostenitor MARIA DA MARIA DA problema mea este urmatoare:in 2005 am facut succesiunea dupa tatal meu pe un titlu de proprietate in care era inscris un pamint intravilan de 1000 m pe care ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbatuta m50maria m50maria Bunicul meu a murit in dec 1984.In urma decesului nu s-a făcut succesiunea.Daca între timp unul din cei 5 frați ai mamei,deja mort,a demolat casa care era ... (vezi toată discuția)