avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Cum sa salvam padurile in Romania?
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Cum sa salvam padurile in Romania?

Ce legislatie exista in Romania pentru protectia padurilor?
Cum se pune in executare?
Ce ar putea fi modificat la ea?
BX a scris:

Indirect da, prin legile care le-au dat. Dar proprietarii si hotii sunt aia care taie copaci, nu statul.

Corect STATUL nu poate fi vinovat, deoarece STATUL e o persoană juridică cu statut special. Însă în tot ceea ce înseamnă funcţionarea STATULUI sunt implicaţi OAMENI care-l fac să funcţioneze şi oameni/CETÃŢENI care-l alimentează din toate punctele de vedere. Ori dacă nivelul educaţiei civice este scăzut este aproape evident că realizarea ţelului fundamental al existenţei STATULUI este subminat de "calităţile" aleşilor pe care concetăţenii arondaţi ori nu politic, în ultimă instanţă îi propulsează la butoanele văzute şi nevăzute ale acestei "maşinării" care se cheamă STATUL ca instituţie şi persoană juridică şi subiect de drept civil, administrativ şi constituţional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Romanii adevarati dorina_dorina79 dorina_dorina79 Buna tuturor, nu vreau decat sa comentez niste discutii ale unor oameni care se cred, sa spunem romani sau .......!!!!!! bun eu am inteles ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Padure privata transformata in parc national rpp rpp Buna ziua, Suntem posesori a 10 ha de padure dobindite cu L18/91 si L1/2000. In 2007 am fost anuntati ca padurea noastra a devenit parc national (arie ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobil ( cer sa ma ajute cineva , chiar un notar daca se poate) . Hamarsold1944 Hamarsold1944 Va rog sa binevoiti sa-mi evaluati si mie un imobil din Dolj , din zona A a orasului Craiova conform grilei notariale din 2013. Imobilul nationalizat avea ... (vezi toată discuția)