ContSters193035 
	    	Utilizator

ContSters193035 
	    	Utilizator	    

"ART. 84
Dreptul consumatorului la denunţarea sau rezilierea contractului nu poate fi anulat sau restrâns de nicio clauză contractuală sau înţelegere între părţi, în cazurile prevăzute de lege, aceasta fiind considerată nulă de drept. Drepturile părţilor referitoare la o justă despăgubire nu vor fi afectate în cazul denunţării unilaterale."
 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

vasile2020 
	    	Utilizator

vasile2020 
	    	Utilizator	    

vasile2020 
	    	Utilizator

vasile2020 
	    	Utilizator	    

Nu mam putut prezenta la magazin pt. ca este in Bucuresti iar eu stau unde se agata harta in cui dar alta solutie nu este dar daca plec din tara definitiv de exemplu. Nu este un abuz faptul ca in data de 21.08.2008 inchei contractul pe o perioada de trei ani ca sa ma trezesc azi ca este barata data raminind doar anul iar sub acea data este scris data de 30.10 vizibil cu alt pix si luna a zece este scris cu zece roman
 ContSters158230 
	    	Utilizator

ContSters158230 
	    	Utilizator	    

ContSters158230, utilizator
 ContSters158230, utilizator 	
			~ final discuție ~
 cozmacostel	                   

Am solicitat telefonic in cursul luinii ianuarie a.c. rezilierea contractului dupa expirarea perioadei contractuale (23.02.2011), fiind mutat cu serviciul in ... (vezi toată discuția)
	                    cozmacostel	                   

Am solicitat telefonic in cursul luinii ianuarie a.c. rezilierea contractului dupa expirarea perioadei contractuale (23.02.2011), fiind mutat cu serviciul in ... (vezi toată discuția)

VladCarlsson	                   

Buna ziua,
As dori sa stiu daca este posibila anularea unui contract cu firma Orange dupa trecerea perioadei minime contractuale desi clauzele contractuale ... (vezi toată discuția)
	                    VladCarlsson	                   

Buna ziua,
As dori sa stiu daca este posibila anularea unui contract cu firma Orange dupa trecerea perioadei minime contractuale desi clauzele contractuale ... (vezi toată discuția)

bogdan_2009	                   

sunt bogdan am faqt un abonament pe un an la orange internet...perioada a trecut eu am continuat fara a mai face contract si akm vreau sa reziliez ... (vezi toată discuția)
	                    bogdan_2009	                   

sunt bogdan am faqt un abonament pe un an la orange internet...perioada a trecut eu am continuat fara a mai face contract si akm vreau sa reziliez ... (vezi toată discuția)