avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale certificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

certificat fiscal

...ce parere aveti...se vinde un imobil prin lichidator numit de tribunal pentru o societate in faliment...la aceasta vinzare este nevoie de prezentarea certificatului fiscal emis de consiliul local al primariei unde este situat imobilul?...unii dintre creditorii inscrisi este si comuna pentru creante de natura fiscala(impozit pe cladire neachitat)...aici intervine un cerc vicios...astia nu elibereaza certificatu fiscal pina la achitarea impozitului conf cod procedura fiscala...da pina nu8 se vinde imobilu soc nu are bani...ce parere aveti?...
...cind te gasesti in fata unei sanctiuni cu nulitatea absoluta cred ca o exceptie de la obligativitatea certificatului fiscal trebuia specificata...
In ce baza consideri asta, ca nu vad sa reiasa de undeva...
Exceptiile neexceptate de lege... nu sunt exceptii... Asa incat... de unde iese? :-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificate fiscale cosminia cosminia exista vreo lege prin care se interzice eliberarea de certificate fiscale cu debite? (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala cu datorii ligiana ligiana Am si eu o nelamurire, poate ma ajutati domniile voastre. Am nevoie de un certificat de atestare fiscala de la finante, care nu vor sa-l elibereze decat daca ... (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat de atestare fiscala ltmocanu ltmocanu Buna ziua. Am facut cerere pe 27 iulie pentru un certificat de atestare fiscala si cand mi l-au dat am vazut ca expira pe 31 iulie. Este vorba despre un ... (vezi toată discuția)