In 07.03.11 au venit in vizita cei de la ITM,ne-au prins cu un muncitor neangajat, in 09.03.11 am incheiat un cont. de m-ca cu muncitorul si l-am trimis in 08.03.11 la ITM.
Acuma imi spune directorul ca a sunat cel de la ITM care ne-a vizitat spunand ca trebuie sa modificam data angajarii din 09.03.11 in 07.03.11 pt ca nu bate cu ce are el, spunand ca a facut o hotarare ca el ar fi angajat din 07.03.11
Dac ITM v-a gasit in data de 07.03 un salariat la negru sigur ca cel putin aceasta trebuie sa fie data angajarii. Slariatul respectiv poate sa lucreze fara CIM de 3 luni, de 1 an dar macar cu data de control sa beneficieze de CIM.
Daca nu ati respectat legea ca CIM sa fie incheiat anterior datei de incepere a activitatii macar cu data la care s-a efectuat controlul sa faceti angajarea.
Inspectorul ITM ar trebui sa va dea a amenda maxima dar el prefera sa va faca favorul de a va spune cu ce data incheiati CIM iar voi il stricati ploile ............
Munca la negru
angela.o
buna ziua. imi poate spune cineva, in cazul unui control de la itm, finante ...., daca esti prins ca lucrezi la negru, te poate amenda? dar \"angajatorul\" ce ... (vezi toată discuția)