avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca-data angajarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca-data angajarii

In 07.03.11 au venit in vizita cei de la ITM,ne-au prins cu un muncitor neangajat, in 09.03.11 am incheiat un cont. de m-ca cu muncitorul si l-am trimis in 08.03.11 la ITM.
Acuma imi spune directorul ca a sunat cel de la ITM care ne-a vizitat spunand ca trebuie sa modificam data angajarii din 09.03.11 in 07.03.11 pt ca nu bate cu ce are el, spunand ca a facut o hotarare ca el ar fi angajat din 07.03.11
Cel mai recent răspuns: luciapap , utilizator 12:53, 16 Martie 2011
Dac ITM v-a gasit in data de 07.03 un salariat la negru sigur ca cel putin aceasta trebuie sa fie data angajarii. Slariatul respectiv poate sa lucreze fara CIM de 3 luni, de 1 an dar macar cu data de control sa beneficieze de CIM.
Daca nu ati respectat legea ca CIM sa fie incheiat anterior datei de incepere a activitatii macar cu data la care s-a efectuat controlul sa faceti angajarea.
Inspectorul ITM ar trebui sa va dea a amenda maxima dar el prefera sa va faca favorul de a va spune cu ce data incheiati CIM iar voi il stricati ploile ............
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
adelaida_07, utilizator
Multumesc ca ma-ti luminat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pre-contract...sau? whitescorpion whitescorpion Vreau sa angajez 2 muncitori.Acestia se vor angaja cu contract de munca din ianuarie sau februarie;nu stiu exact sigur cand se vor angaja cu CIM.Ei doresc sa ... (vezi toată discuția)
Munca la negru angela.o angela.o buna ziua. imi poate spune cineva, in cazul unui control de la itm, finante ...., daca esti prins ca lucrezi la negru, te poate amenda? dar \"angajatorul\" ce ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara Steluta33 Steluta33 Pe Parcursul procesului tatal a adus adeverinta aratand ca vrea sa participle cu pensia alimentara ca sa I se dea drept De vizite desi vine si nu vine,dar ... (vezi toată discuția)