Pe Parcursul procesului tatal a adus adeverinta aratand ca vrea sa participle cu pensia alimentara ca sa I se dea drept De vizite desi vine si nu vine,dar dupa termina rea. Procesului nu mi-a dat nici un ban. Sunt 14 luni total pana in prezent in care nu am. Primit. Nimic, ma tot amana De pe 1 luna pe alta sau De pe o sapt pe alta... Si cand ii cer ma ameninta ca se trece cu salar. Minim ca sa dea putin sau se trece neangajat. Am. Dovezi mesajele trimise in care. Imi spune chestile astea. Drept urmare zilele astea mi-a spus ca. Nu are De unde sa. Imi dea banii ca el este neangajat pe hartie,si ca hartii le. Vorbesc. Repeat am. Mesaj in care imi spune ca se bucura ca are sef cu mai multe firme. Si, isi face ce angajare vrea... Sau se trece neangajat. El lucreaza De cativa ani la. Negru la seful respectiv unde castiga destul De bine plus ca merge si la ciubucuri. EU nu am cum sa demonstrez asta. Angajarea a facuto prin acte cand a inceput procesul ca sa arate ca e angajat si sa I se dea drepturi Insa acum e neangajat. Ce pot face sa recuperez banii.. Si ce pot face pe viitor pt a nu mai avea el drepturi asupra copilului. Judecatorul I-a dat casting De cauza in privinta asta... De a face vizite in fiecare weekend si De la 3 ani sa il ia la el 2 weenduri din luna cu care clar. Nu sunt De a cord!! Mentioned ca respecrivul ma. Lasat cand am ramas gravida, parasind domiciliul conjugal si neimplicandu-se deloc in cele 9 luni De sarcina desi L-am contactat De nenumarate ori cerandui sprijin fiind si obligatia lui asta. Cu toate astea Judecatorul a decis cele De mai sus. Va rog spunetimi ce este De facut!! Am uitat sa mentiinez ca el nu are conturi, bunuri, etc. Deci nu il pot executa. Nu are pt. Ca. Nu e capabil De nimic. Sta cu 7 per in casa, cu masina tatalui umbla, un jaf De. Masina, fumeaza, bea, petrece la. Nunti botezuri, se plimba cu iubita prin zilele prin excursii si joaca bani la. Pariuri... Dar pt copil nu are niciodata asa spune mereu sau ma amana! Asta e gandirea lui. Va rog mult spuneti-mi ce este De facut?
Degeaba apelez la executor ca nu are nimic pe numele lui nici cont bancar macar unde sa se vada ca a fost angajat sau ceva. El lua banii in mana. Multumesc frumos pt informatii.
Faceti plangere penala pt abandon.
Puteti apela si la executor, el va vedea daca e angajat si unde si va infiinta poprire, retinerea se va face la sursa.
Daca va da raspuns ca nu e angajat, faceti plangere la ITM, indicati numele firmei la care figura angajat.
Mergeti intai pe varianta plangerii penale. Puteti indica si acolo ca lucreaza la negru si unde.
Neplata salariu
blondy_87
buna ziua!
as avea si eu nevoie de o lamurire daca se poate! prietenul meu s-a angajat acum o luna si ceva la un fast-food ca ajutor de bucatar!s-a convenit ... (vezi toată discuția)