avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA PFA beneficiaza de deducere a TVA-ului?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

PFA beneficiaza de deducere a TVA-ului?

imi puteti spune daca pfa beneficiaza de deducere a tva-ul?? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 14:17, 16 Martie 2011
Daca este inregistrata ca platitor TVA si achizitiile de bunuri si/sau servicii s-au facut pentru activitatea curenta a PFA, care la randul sau trebuie sa desfasoare activitati cu drept de deducere, atunci da, are dreptul sa deduca TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa gruianu_andreea gruianu_andreea Sunt platitor de TVA din data de 20.10. Am achizitionat insa niste produse pentru activitatea mea in 15.10 pe baza de factura ( pe PFA ) . Pot sa le ... (vezi toată discuția)
Pfa platitor de tva Andreea Suciu-expert contabil Andreea Suciu-expert contabil Buna ziua, exista oare pe site-ul ANAF o sectiune unde sa verific daca un PFA este sau nu platitor de TVA?, PFA-urile care nu depus deconturile pot fi scoase ... (vezi toată discuția)
Rambursare tva alisarobea alisarobea Va rog sa ma ajutati intr-o speta fiscala. Sociatatea A a cumparat de la societatea B un apartament la licitatie.Mentionez ca societatea B era in insolventa si ... (vezi toată discuția)