avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... program administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

program administrator

administratorul de bloc ar trebui sa aiba un program fix cu proprietarii? cate ore, zile pe luna trebuie sa lucreze? eu stiam ca ar trebui sa aiba o zi fixa pe saptamana ptr incasat banii si ptr rezolvarea eventualelor probleme.....puteti sa imi raspundeti, va rog?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ma13 , utilizator 14:45, 17 Martie 2011
pai administratorul are functia si de casier.....eu inteleg ca are multe pb de rezolvat, insa nu este normal sa aiba o singura zi pe luna de incasare a intretinerii.....pe noi asta ne deranjeaza, si asta vroiam sa stiu daca este obligat sa aiba macar o zi de incasat pe saptamana .
Necazul este ca nici nu intelegeti ce vi s-a recomandat de catre cei carora le-ati solicitat ajutorul.
Deci, solutii:
- folositi contul bancar al asociatiei;
- apelati la un prieten, vecin, etc.;
- apelati in scris la presedintele com. ex., explicati-i aceasta dilema, vedeti poate in situatia dvs. mai sunt si alti proprietari si poate determinati schimbarea programului;
Este greu ? Da de unde!
depinde si cu cat il platiti , propuneti remuneratie mai mare si program prelungit.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program lucru presedinte asociatie de locatari/propietari alinaiancu alinaiancu Buna ziua, 1. As dorii sa stiu exact ce program de lucru poate avea presedintele de asociatie, daca el trebuie sa fie in biroul asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Verificare asociatie de proprietari Kamila Kamila Unde se poate verifica daca o asociatia de proprietari figureaza cu debit in evidenta contabila?Argumentez rostul acestei intrebari,din motive ... (vezi toată discuția)
Program incasari cristeacb cristeacb Buna ziua, Doresc sa stiu cum pot rezolva problema programului de lucru de la asociatia de proprietari. Mentionez ca de 2 le rog insistent pe d-nele de la ... (vezi toată discuția)