avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca societatea nu are sume de recuperat, mai trebuie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca societatea nu are sume de recuperat, mai trebuie sa depun concediile medicale la Casa de asigurari de sanatate?

Buna ziua!
Ieri 16.03.2011, a aparut un anunt pe site-ul casmb cum ca trebuie depuse concediile medicale (exemplarul roz) numai in conditiile in care se solicita restituirea sumelor reprezentand indemnizatiile platite salariatilor care depasesc suma contributiilor datorate bugetului fnuass.
Spuneti-mi va rog, daca societatea nu are de recuperat sume, mai trebuie sa depun concediile medicale la casa de asigurari de sanatate? Daca nu, ce se intampla cu concediile medicale, se pastreaza la firma ambele exemplare? Nu ar trebui sa fie si acestea luate cumva in evidenta de casa de asigurari?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 14:47, 17 Martie 2011
Nu se depun la casa de sanatate decat certificatele pentru care depunem cerere de rambursare. Pe celelalte le pastram la societate.
Casa de sanatate va primi probabil de la ANAF datele referitoare la concedii medicale (apar in Declaratia 112).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat concediu medical mihteo mihteo Ce face institutia cu Certificatul medical al unui salariat? Se mai depune la Casa de sanatate? Daca da, in ce termen? (vezi toată discuția)
Recuperare sumelor de la fnuass pentru concedii medicale siro siro Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca dosarul pe care trebuie sa-l depun la Casa de sanatate in vederea recuperii sumelor reprezentand concedii medicale trebuie ... (vezi toată discuția)
Recuperare indemnizatie de cm de la fnuas Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. Va rog sa imi enumerati care sunt cazurile in care un angajator poate sa-si recupereze indemnizatii de concediu medical. Sunt noua in domeniul ... (vezi toată discuția)